Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Leprankukka" by Roope Lipasti # Book PDF Kindle ePub Free

Leprankukka

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Leprankukka
  • Author : Roope Lipasti
  • Release Date : January 09, 2020
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 16321 KB

Description

Nolo, nolompi – Oskari!

Oskarin uskomattomat vastoinkÀymiset jatkuvat! Huumoria ja sarjakuvaa yhdistÀvÀn kirjasarjan toisessa osassa Oskarin kesÀn pilaavat kasvio ja kauhea leprankukka.

Ihana kesĂ€loma voi alkaa, paitsi ettĂ€… a) Oskari on matkalla mökille ilman mukavuuksia ja juoksevaa vettĂ€ b) hyttysten ja muiden villielĂ€inten syötĂ€vĂ€ksi c) ellei huku sitĂ€ ennen, koska kaveri Antti ei tiedĂ€ tapin roolia veneessĂ€. VastoinkĂ€ymisiin lisĂ€tÀÀn vielĂ€ ainakin Ă€idin hirveĂ€t bikinit sekĂ€ hullu rehtori, joka lomailee lĂ€histöllĂ€. Kun Oskari löytÀÀ kasvioonsa huumaavan tuoksuisen leprankukan, homma lĂ€htee lopullisesti lapasesta. Tuskin edes hĂ€nen luomansa sarjakuvahahmo, Lepramies, voi heitĂ€ enÀÀ pelastaa!

Roope Lipasti (s. 1970) on lietolainen kirjailija ja kolumnisti. HĂ€n on vastuussa tĂ€mĂ€n kirjan huumorista. Lipastin lapsille ja nuorille suunnattu Viikinki-trilogia (2015-2017) on palkittu Lasten LukuVarkaus -, Kirjava Kettu – sekĂ€ Anni Polva –palkinnoilla.

Anton Lipasti (s.1996) on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun elokuvalinjalta ja on vastuussa tÀmÀn kirjan hulvattomista sarjakuvista.


Books Free Download "Leprankukka" PDF ePub Kindle